Vous êtes intéressé.e par ?

Brouwerij Senne & bier

Once in Brussels nodigt je uit om de wereld van het bier beter te leren kennen. Brouwerijbezoeken, gespecialiseerde proeverijen, paren en wandeltochten worden u aangeboden, buiten de klassieke toeristische circuits. Onze zythologen en gespecialiseerde gidsen staan ​​voor u klaar.

Het Solvay-domein
& het kasteel van Terhulpen

Het gewestelijk domein van Solvay, geklasseerd als uitzonderlijk erfgoed in Wallonië, ligt in een groene omgeving op een steenworp afstand van de hoofdstad. Vandaag neemt Once in Brussels u mee op ontdekkingstocht door het kasteel en het park. Voor teambuilding of met uw vriendengroep, op schoolreisje of met het gezin bieden wij een scala aan activiteiten aan, te voet of met de fiets.

Gastronomische geneugten

Pas de filosofie van Once in Brussels toe op uw smaakpapillen, voeg onze goede adressen toe, meng met lokale specialiteiten, bestrooi met een snufje humor en een goed humeur, en u zult genieten van onze gastronomische geneugten. Wij laten amateurs en specialisten zich onderdompelen in de wereld van chocolade of de wereld van bier. Terwijl onze feesten u uitnodigen om Brussel te ontdekken tijdens gezellige reismaaltijden.