Alle activiteiten die wij aanbieden zijn te combineren tot een programma op maat van enkele uren tot één of meerdere dagen. Ons team past zich aan uw wensen en uw speciale wensen aan, tijdens een teambuilding, een verjaardag, een pensioen, een vrijgezellenfeest of voor welk ander feest dan ook.

Wanneer uw dromen werkelijkheid kunnen worden!

Ontdek alle
gastronomische geneugten
in Brussel

Weet jij al wat je wilt?

Bier en chocolade: een proeverij in harmonie

De hele wereld benijdt België om zijn specialiteiten! Onze wafels, onze bieren, onze chocolaatjes zullen meer dan één persoon doen smelten. Hoe zit het met het verlaten van de gebaande paden en het doorkruisen van twee schijnbaar onverenigbare werelden?
Kom naar de Brasserie de la Senne en neem eerst de tijd om alle geheimen van het bier maken te ontdekken. Neem vervolgens deel aan een unieke proeverij waarbij bier en chocolade samenkomen. De smaken reageren op elkaar, de kracht van de één combineert met de kracht van de ander, delicatesse combineert met frisheid. Een niet te missen ervaring waarbij u kwaliteitsvolle lokale producten proeft: ambachtelijke bieren van de Brasserie de la Senne en enkele lekkernijen van een van de beste Belgische chocolatiers: Laurent Gerbaud.
Gastronomische chocolaatjes en ambachtelijke bieren met liefde gebrouwen, onze specialisten hebben delicate combinaties samengesteld die uw smaakpapillen nog lang zullen herinneren!

Bier en kaas: een bijpassende proeverij

Het combineren van wijn en kaas is gemeengoed geworden, maar heb je het ooit met bier geprobeerd? De bitterheid van bier heeft het vermogen om de generositeit van de kaas naar voren te brengen en schijnbaar onverenigbare associaties te onthullen.
Je hoeft geen kenner te zijn om de perfecte combinatie tussen de twee smaken te leren en te vinden. Laat u begeleiden door onze sommeliers en ontdek de geuren en akkoorden die deze unieke combinaties onthullen. Een niet te missen ervaring waarbij u kwaliteitsvolle lokale producten proeft: ambachtelijke bieren van de Brasserie de la Senne met enkele delicatessen geselecteerd door kaasmakerij Catherine.
Zorgvuldig gekozen kazen en liefdevol gebrouwen ambachtelijke bieren, onze specialisten hebben delicate combinaties samengesteld die uw smaakpapillen nog lang zullen herinneren!

Proef Senne-bieren met Once in Brussels

Er zit een wereld van verschil tussen het drinken van een biertje en het proeven ervan. Deze activiteit neemt je mee in de smaakwereld van brouwerij de Zenne. Kom onder begeleiding van onze specialisten de technieken en woordenschat van het proeven ontdekken, prikkel uw zintuigen via zintuiglijke oefeningen en kom uw smaakpapillen prikkelen met bieren die u meenemen op minder bekende paden. De proeverijen van Once in Brussels zijn voor iedereen bedoeld, of je er nu een beetje verstand van hebt of helemaal niet. Wij nemen samen met u de tijd om de clichés te tackelen, de juiste vragen te stellen en uw vragen te beantwoorden. Wat als uiteindelijk iedereen van bier hield?

Proeverijen van de “chocoloog”

Terwijl de grootste oenologen en recentelijk enkele zythologen de Franse taal gebruiken en het semantische veld van smaak verkennen om smaken en parfums te beschrijven, schiet chocolade zeer tekort op het gebied van proeven. En toch is chocolade een even nobel gerecht dat we kunnen observeren, ruiken, beluisteren en waarderen in zijn ware waarde. Eenmaal in Brussel en zijn “chocolamoureuse” neem je mee op een reis door de vijf zintuigen om de beste bars te ontdekken. Comfortabel geïnstalleerd op een uitzonderlijke locatie in Brussel, lichten we een tipje van de sluier op over de smaken van chocolade. Een spannend moment om neuronen en smaakpapillen tevreden te stellen!

Zoet en hartig smullen en flaneren

Brussel is een verrassende en onverwachte stad. Moderniteit en traditie staan ​​naast elkaar en dagen elkaar uit, van de top tot de onderkant van de stad. Once in Brussels biedt u een wandeling aan om deze veranderende hoofdstad te (her)ontdekken via haar geschiedenis en culinaire tradities. Chocolade, ambachtelijke koekjes, kazen, pottekeistoast, geuze en andere Belgische specialiteiten zullen uw smaakpapillen verrassen. Tussen twee anekdotes biedt Once in Brussels je de perfecte gelegenheid om een ​​gastronomische wereld binnen te treden, buiten de grote toeristische merken. Deze wandeling wordt uiteraard onderbroken door verschillende smakelijke stops en proeverijen, zoet en hartig.

Op de Brusselse chocoladeroutes

De reputatie van de Belgische chocolade heeft al meerdere malen de planeet rondgereisd en Brussel heeft de status van wereldhoofdstad van chocolade gekregen. Maar gezien het indrukwekkende aantal verleidelijke displays en betoverende verpakkingen is het soms erg lastig om daar de weg te vinden. Niets lijkt meer op chocolade dan andere chocolade! Naast de mooie dozen is de ervaring verleidelijk... Eenmaal in Brussel nodigen zijn chocoladegids u uit om door het stadscentrum te slenteren op zoek naar deze smaakmakers om enkele zwarte parels op te graven, te proeven en ervan te genieten tegen hun eerlijke prijs. Ga met ons mee op een smaak- en initiatietraject.

Bent u geïnteresseerd in één van deze activiteiten of heeft u een idee in gedachten?

Neem contact met ons op
om het op zijn plaats te zetten!

Wil je een reeds georganiseerde activiteit boeken?

Ze vertrouwen ons :